Visuell kommunikasjon

Om sesjonen

Denne workshoppen skal hjelpe deltagerne til å bruke tegning for å kommunisere bedre. Basert på en workshop via Miro men nå blir denne holdt i levende live med en ekte profesjonell workshop fasilitator.

Kurset varer i fire timer (til kl 1300).

Hva du lærer

  • Det visuelle alfabetet
  • Hvordan tegne raskt og presist
  • Mennesker og interaksjon
  • Konstruktiv tilbakemelding/kritikk
  • Gruppearbeid: praktisk visuelt samarbeid.

Om foredragsholderen

Espen-Klem

Espen har lang erfaring innenfor webutvikling og bred kompetanse på tjenestedesign, kundereiser, konseptutvikling, brukerinnsikt, brukeranalyse og interaksjonsdesign på både komplekse og enkle systemer.

Espen er opptatt av brukervennlige løsninger som faktisk løser organisasjonens og brukernes behov, og det å bygge små, utvidbare funksjoner etter hverandre. Espen har jobbet med webutvikling i 24 år og interaksjonsdesign og brukeropplevelse og tjenestedesign i 16 år.

Med bakgrunn som utvikler ser Espen muligheter i teknologien og samarbeider godt med både forretningssiden og utviklingsteamet for å sammen sikre de beste og mest brukervennlige løsningene. Espen har erfaring fra ulike roller i et variert utvalg av prosjekter – både i offentlig og privat sektor.

Espen jobber innsiktsbasert og er kreativ på å få til ønsket utfall med et minimum av ressurser og tid, er flink til å forankre prosesser og valg i organisasjonen. Espen har lang erfaring fra å lede og avholde workshops og i dagens situasjon med hjemmekontor for de fleste har han også ledet flere digitale workshops i tverrfaglige team.