Pyramideprinsippet - slik når du fram med budskapet ditt

Dette kurset vil vare omtrent en halv dag, og dere vil bli delt i grupper på cirka 10 i hver. Alle vil få egen innkalling med informasjon om hvilken gruppe de er på:

  • Gruppe 1: tirsdag 25. januar, 9:00
  • Gruppe 2: tirsdag 25. januar, 13:00
  • Gruppe 3: onsdag 26. januar, 9:00
  • Gruppe 4: onsdag 26. januar, 13:00

Om kurset

Pyramideprinsippet er et kraftfullt verktøy for å formidle et faglig innhold – og dermed nyttig og relevant for alle i knowit. På kurset går vi gjennom prinsippet og viser hvordan det hjelper oss å reise en solid struktur for kommunikasjonen slik at vi får oppmerksomhet og bygger forståelse hos publikum.

Prinsippet øker slagkraften både mot våre kunder og internt i knowit, ikke minst når vi skal legge fram en anbefaling og begrunne den. Tilnærmingen kan brukes uansett medium: presentasjon, rapport, notat – til og med epost eller slack-melding. Kurset består av en blanding av teori og praktiske øvelser.

Om Henrik Bakke

Kursholder er Henrik Bakke, skribent og rådgiver i Knowit Experience Oslo. Han har gjennom flere tiår holdt kurs i temaet, blant annet for PwC og DNB. Han har også nylig utgitt en bok der pyramideprinsippet er et sentralt tema: Skriv enkelt – tenk bedre. (Fagbokforlaget 2020)